Medische keuring rijbewijs Amstelveen

Nauwkeurig.nl verzorgt medische rijbewijskeuringen voor 75+’ers. Onze keuringsartsen staan u volledig bij tijdens de keuring, ongeacht uw leeftijd en/of beperking. We nemen alle tijd voor u.

Een medische keuring voor een rijbewijs in Amstelveen

Bent u ouder dan 75 en heeft u een rijbewijs dat verlengd moet worden? Dan is het verplicht dat u zich eerst medisch laat onderzoeken. U moet hierbij kunnen aantonen dat zowel lichamelijk als geestelijk nog steeds in staat bent auto te rijden. Het is verplicht deze medische keuring voor een rijbewijs in Amstelveen om de 5 jaar uit te laten voeren, vanaf de leeftijd van 75. U kunt hiervoor altijd een arts van Nauwkeurig.nl raadplegen. Onze artsen bieden onder andere een kering voor een rijbewijs in Amstelveen op medisch gebied aan, waarmee u zeker weet dat u grondig wordt onderzocht. Onze artsen hebben ruime ervaring met deze keuringen en helpen u hierbij graag verder.

Een rijbewijs medische keuring in Amstelveen

Een medische keuring voor een rijbewijs in Amstelveen is noodzakelijk als u wilt blijven rijden. Wij garanderen dat deze rijbewijskeuring in de beste omstandigheden plaatsvindt. Voor slechts 70 euro profiteert u van een onderzoek waarbij onze professionele artsen de tijd voor u en uw vragen nemen. Het kan immers zijn dat u vragen heeft over het onderzoek en deze dient ook nog eens geheel professioneel te gebeuren. Wilt u meer weten over hoe een controle bij ons in zijn werk gaat?Bekijk dan de details op deze site. Natuurlijk kunt u ook altijd contact met ons opnemen met uw vragen over een keuring voor uw rijbewijs in Amstelveen op medisch gebied. We hebben geen praktijk in uw stad, maar wel bij u in de buurt in Amsterdam.

Neem contact op met een keuringsarts in de regio Amstelveen

Bij Nauwkeurig.nl bent u altijd aan het juiste adres voor een medische keuring. Wij controleren of u in staat bent uw rijbewijs daadwerkelijk te verlengen, maar kunnen daarnaast ook andere controles bij u uitvoeren. Zo kunt u bij ons terecht voor sporttesten, adoptie testen, levensverzekering testen en meer. We bieden een test aan waarbij u verzekerd bent dat deze volledig betrouwbaar is. We zijn te vinden op meerdere locaties in Amsterdam, maar hebben ook specialisten in Rotterdam, Utrecht, Arnhem, Den Haag, Leiden, Haarlem en diverse andere locaties voor u klaarstaan. U vindt de adressen elders op deze site.

Vragen of afspraak inplannen?

Voor meer informatie, vragen of het inplannen van een afspraak kunt u contact opnemen met ons op 088 – 111 3456.

Of maak online een afspraak