Medische keuring rijbewijs Almere

Nauwkeurig.nl verzorgt medische rijbewijskeuringen voor 75+’ers. Onze keuringsartsen staan u volledig bij tijdens de keuring, ongeacht uw leeftijd en/of beperking. We nemen alle tijd voor u.

Een medische keuring voor uw rijbewijs in Almere

Voor een medische keuring voor uw rijbewijs in Almere bent u bij Nauwkeurig.nl altijd aan het juiste adres. Bij ons staan professionele artsen klaar die bekijken of u nog in staat bent om achter het stuur van een auto plaats te nemen. Een keuring voor uw rijbewijs in Almere op medisch gebied is verplicht voor iedereen die 75 jaar of ouder is, maar is daarnaast ook verplicht voor iedereen die een medische indicatie heeft. Denk bijvoorbeeld aan een hartkwaal, een aandoening aan de hersenen of progressief zichtverlies. Nauwkeurig.nl heeft door heel Nederland artsen klaarstaan die deze keuring uit kunnen voeren, ook bij u in Almere.

Wilt u voor uw rijbewijs een medische keuring in Almere laten uitvoeren?

We leggen u even uit hoe een medische keuring in Almere bij Nauwkeurig.nl precies in zijn werk gaat. U moet eerst een Gezondheidsverklaring aanvragen bij het CBR. Doe dit meteen wanneer u van het CBR bericht heeft gekregen dat een keuring noodzakelijk is. Aan de hand van het door het CBR toegestuurde formulier gaan wij dan meteen aan de slag met uw keuring. Hierbij wordt u op meerdere facetten onderzocht. Blijkt er uit deze test dat alles in orde is, dan zal het CBR u toestemming geven uw rijbewijs weer met vijf jaar te verlengen. Maar het kan ook zo zijn dat de keuring niet positief uitpakt. Wellicht is er dan verder onderzoek door specialisten nodig. Ook dit kunt u bij ons laten uitvoeren.

Voor uw rijbewijs een medische keuring in Almere laten doen?

Neem contact op met Nauwkeurig.nl als u een medische keuring voor uw rijbewijs in Almere wilt laten uitvoeren. We staan namelijk altijd klaar voor een grondig, professioneel en persoonlijk onderzoek in een van onze klinieken. We vinden de persoonlijke aanpak heel belangrijk. We snappen namelijk prima dat een keuring spannend is. We doen altijd ons best deze spanning weg te nemen. Voor een medische keuring voor uw rijbewijs in Almere betaalt u bij ons slechts 70 euro. Hier komen dan wel nog de kosten voor de aangevraagde Gezondheidsverklaring van het CBR bij. U wilt uzelf laten keuren? We hopen dan snel van u te horen!

Vragen of afspraak inplannen?

Voor meer informatie, vragen of het inplannen van een afspraak kunt u contact opnemen met ons op 088 – 111 3456.

Of maak online een afspraak