Keuringsarts rijbewijs Zeist

Nauwkeurig.nl verzorgt medische rijbewijskeuringen voor 75+’ers. Onze keuringsartsen staan u volledig bij tijdens de keuring, ongeacht uw leeftijd en/of beperking. We nemen alle tijd voor u.

De keuringsarts voor uw rijbewijs in regio Zeist

Bent u de leeftijd van 75 jaar gepasseerd? Of heeft u een medische indicatie waardoor het misschien mogelijk is dat u niet meer mag autorijden? We raden u dan aan om een afspraak te maken bij Nauwkeurig. Wij hebben door heel Nederland keuringsartsen klaar zitten, die graag grondig bekijken of u nog capabel bent om een auto te besturen. We zorgen ervoor dat u gekeurd wordt door een ervaren arts, die op persoonlijke wijze de keuring uitvoert. U kunt dan altijd vragen stellen tijdens de keuring en mag erop rekenen dat deze snel en netjes wordt uitgevoerd. Onze keuringsarts voor uw rijbewijs in Zeist weet als geen ander waar er bij een keuring allemaal op moet worden gelet.

Een rijbewijskeuringsarts voor Zeist inschakelen

We hebben bij Nauwkeurig.nl ruim 15 jaar ervaring met het uitvoeren van keuringen voor een rijbewijs. Als keuringsarts voor Zeist voor een rijbewijs weten we als geen ander waar er bij een keuring allemaal op moet worden gelet. Daarnaast zorgen wij er ook voor dat u na afloop van de keuring hier geen omkijken meer naar heeft. Wij zorgen dat de informatie bij het CBR terecht komt. U hoort dan vanzelf van dit instituut of u nog auto mag rijden of niet. Het is belangrijk om een keuring uit te laten voeren. Niet alleen is dat voor uw eigen veiligheid, maar ook voor die van uw medeweggebruikers.

Meer weten over ons werk als keuringsarts voor een rijbewijs voor Zeist

Nauwkeurig heeft keuringsartsen door het hele land actief. We hebben geen rijbewijskeuringsarts die in Zeist is gevestigd, maar helpen u wel graag bij een van onze praktijken in uw regio. U kunt hier altijd even contact over opnemen met ons. U kunt uw vragen stellen aan onze medewerkers, bekijken welke praktijk het eenvoudigst voor u te bereiken is en gelijk een afspraak maken. Onze keuringsarts voor Zeist voor uw rijbewijs zal deze keuring dan snel en grondig voor u uitvoeren.

Vragen of afspraak inplannen?

Voor meer informatie, vragen of het inplannen van een afspraak kunt u contact opnemen met ons op 088 – 111 3456.

Of maak online een afspraak