Keuringsarts rijbewijs Velp

Nauwkeurig.nl verzorgt medische rijbewijskeuringen voor 75+’ers. Onze keuringsartsen staan u volledig bij tijdens de keuring, ongeacht uw leeftijd en/of beperking. We nemen alle tijd voor u.

Een keuringsarts voor uw rijbewijs in Velp

Bent u op zoek naar een professionele keuringsarts in Velp, die u kan keuren op verschillende gebieden? U bent dan bij Nauwkeurig.nl aan het juiste adres. We hebben namelijk door heel Nederland artsen klaarstaan die veel ervaring hebben op het gebied van medische keuringen. Zoekt u een keuringsarts voor uw rijbewijs in Velp? We hebben geen praktijk in uw woonplaats, maar wel vlakbij in Arnhem. Hier staan wij altijd voor u klaar om u te keuren voor het laten verlengen van uw rijbewijs. Er zijn namelijk meerdere redenen waarom u een dergelijke keuring nodig heeft voordat u uw rijbewijs kunt verlengen.

Zoekt u een rijbewijskeuringsarts in Velp en omstreken?

Er zijn meerdere redenen waarom u een officiele keuring zou moeten ondergaan. Bent u bijvoorbeeld net 75 geworden? Dan is deze keuring wettelijk verplicht voordat uw rijbewijs wordt verlengd. Daarbij is het ook zo dat mensen met bepaalde medische indicaties ook een keuring moeten ondergaan. Een aantal voorbeelden van medische redenen zijn bijvoorbeeld hartaandoeningen en problemen met de bloedsomloop, aandoeningen aan de hersenen en uw zenuwstelsel, een progressieve gezichtsaandoening, alsmede allerhande gedragsproblematiek. Bij dit laatste kunt u onder andere denken aan verslavingen en autisme.

Meer weten over de keuringsarts voor Velp voor uw rijbewijs?

Bij Nauwkeurig.nl bent u aan het juiste adres voor een grondige, professionele en persoonlijke keuring. Neem dan ook vandaag nog contact met ons op als u hier vragen over heeft, of als u gelijk een afspraak met ons wilt maken. U heeft bij ons de keuze uit een afspraak overdag of in de avond. We nemen bij onze keuringen altijd de tijd voor iedereen die bij ons langskomt, ongeacht de reden van de medische keuring. We hopen dan ook dat wij u binnenkort mogen begroeten bij onze rijbewijskeuringsarts voor Velp en omstreken!

Vragen of afspraak inplannen?

Voor meer informatie, vragen of het inplannen van een afspraak kunt u contact opnemen met ons op 088 – 111 3456.

Of maak online een afspraak