Keuringsarts rijbewijs Soest

Nauwkeurig.nl verzorgt medische rijbewijskeuringen voor 75+’ers. Onze keuringsartsen staan u volledig bij tijdens de keuring, ongeacht uw leeftijd en/of beperking. We nemen alle tijd voor u.

De keuringsarts voor uw rijbewijs in Soest

Wilt u uzelf laten keuren, om er zeker van te zijn of u nog zonder zorgen achter het stuur van een auto plaats kunt nemen? Dan raden wij u aan om hiervoor eens een afspraak te maken bij Nauwkeurig.nl. Wij voeren voor u een grondige keuring uit, waarbij u van onze keuringsarts voor uw rijbewijs in Soest mag verwachten dat deze de keuring snel en persoonlijk uitvoert. Na afloop van de keuring zorgen wij ervoor dat de informatie wordt doorgestuurd naar het CBR, dat de uiteindelijke beslissing neemt of u kunt blijven autorijden of niet.

Een rijbewijskeuringsarts in Soest inschakelen

Als u een keuringsarts in Soest voor uw rijbewijs in wilt schakelen om er zeker van te zijn dat autorijden nog verantwoord is, dan raden wij u aan om hiervoor contact op te nemen met Nauwkeurig.nl. Onze mensen staan klaar om u te helpen met een grondige keuring. Redenen om u te laten keuren? Indien u de 75 jaar in leeftijd bent gepasseerd, dan is het verplicht om elke vijf jaar uzelf te laten keuren. Maar ook bij een medische indicatie is een keuring eigenlijk verplicht. U moet per slot van rekening niet alleen zorgen voor uw eigen veiligheid, maar ook de veiligheid van andere weggebruikers in de gaten houden.

Meer weten over ons werk als keuringsarts voor Soest voor uw rijbewijs?

We vinden het belangrijk om mensen zo goed mogelijk te keuren, zodat er een eerlijke beslissing kan worden genomen over het al dan niet toekennen van een rijbewijs. Heeft u hier wellicht nog vragen over? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen om uw vragen aan ons te stellen. We bekijken dan ook samen met u of u daadwerkelijk een keuring nodig heeft. Bij een medische indicatie kunt u bijvoorbeeld denken aan hart- en vaatziekten en aandoeningen aan de hersenen. Een compleet overzicht hiervan vindt u elders op deze website, alsmede meer informatie over ons werk als rijbewijskeuringsarts voor Soest en omstreken.

Vragen of afspraak inplannen?

Voor meer informatie, vragen of het inplannen van een afspraak kunt u contact opnemen met ons op 088 – 111 3456.

Of maak online een afspraak