Keuringsarts rijbewijs Schiedam

Nauwkeurig.nl verzorgt medische rijbewijskeuringen voor 75+’ers. Onze keuringsartsen staan u volledig bij tijdens de keuring, ongeacht uw leeftijd en/of beperking. We nemen alle tijd voor u.

Zoekt u een keuringsarts voor uw rijbewijs in Schiedam?

Bent u 75 jaar of ouder en is het weer tijd voor een keuring voor uw rijbewijs? Wettelijk is het verplicht om vanaf uw 75e elke vijf jaar uzelf opnieuw te laten keuren door een officieel keuringsarts. Als u een keuringsarts voor uw rijbewijs in Schiedam en omstreken zoekt, dan bent u bij Nauwkeurig.nl aan het juiste adres. We hebben artsen klaarstaan in uw gemeente die u grondig onderzoeken. Ze doen dit op persoonlijke wijze, zodat u zich geheel op uw gemak voelt bij de keuring. Onze rijbewijskeuringsarts voor Schiedam weet precies waar op gelet moet worden bij het keuren voor een rijbewijs.

Laat u keuren door een keuringsarts in Schiedam voor uw rijbewijs

Het is belangrijk om bij de keuring voor uw rijbewijs een arts te gebruiken die precies weet wat er allemaal bij een professionele keuring komt kijken. Bij ons wordt u snel en simpel medisch gekeurd. We hebben 15 jaar ervaring met het keuren van mensen voor een rijbewijs, maar ook een breed scala aan andere redenen. U hoeft bij ons slechts 70 euro te betalen voor de keuring. We testen niet alleen mensen die 75 jaar of ouder zijn, maar ook mensen die door een medische indicatie regelmatig gekeurd moeten worden. Als rijbewijskeuringsarts voor Schiedam gaan we graag met u aan de slag, om ervoor te zorgen dat u altijd veilig de weg op kunt.

Meer weten over ons werk als keuringsarts in Schiedam voor uw rijbewijs?

U zoekt een arts voor Schiedam? Kom dan langs bij onze locaties in Rotterdam of Den Haag. Hier helpen wij u snel en grondig aan de keuring waarmee u straks van uw rijbewijs gebruik kunt blijven maken. Mocht na de keuring blijken dat u (tijdelijk) niet meer auto kunt rijden, dan leggen wij u dit natuurlijk allemaal zo duidelijk mogelijk uit. Bij ons krijgt u de persoonlijke aandacht die u wenst. Er is op onze locaties ook een keuring in de avonduren mogelijk, indien dit u beter uitkomt.

Vragen of afspraak inplannen?

Voor meer informatie, vragen of het inplannen van een afspraak kunt u contact opnemen met ons op 088 – 111 3456.

Of maak online een afspraak