Keuringsarts rijbewijs Rotterdam

Nauwkeurig.nl verzorgt medische rijbewijskeuringen voor 75+’ers. Onze keuringsartsen staan u volledig bij tijdens de keuring, ongeacht uw leeftijd en/of beperking. We nemen alle tijd voor u.

De keuringsarts in Rotterdam voor uw rijbewijs

Bent u 75 jaar of ouder en moet u weer gekeurd worden voor uw rijbewijs? Dan is het goed om langs te komen bij Nauwkeurig.nl. Wij hebben namelijk op verschillende locaties door het hele land professionele, ervaren keuringsartsen klaarzitten, die graag bij u een nauwkeurige keuring uitvoering. Ook in Rotterdam zitten artsen klaar die voor slechts 70 euro u een keuring aanbieden, waarbij u er op kunt vertrouwen dat u een eerlijk oordeel krijgt. Wij voeren een professionele rijbewijskeuring uit waarmee u uw rijbewijs weer voor vijf jaar kunt verlengen, indien u wordt goedgekeurd uiteraard. Meer weten? Elders op deze website vindt u uitgebreide informatie over onze keuringsarts voor uw rijbewijs in Rotterdam.

De rijbewijskeuringsarts voor Rotterdam en omstreken

Verloopt uw rijbewijs op of na uw 75e verjaardag? Dan is het onvermijdelijk dat u gekeurd moet worden om uw rijbewijs te mogen verlengen. Maar ook als u medische indicaties heeft die het autorijden kunnen bemoeilijken, moet u uzelf laten keuren voor u weer achter het stuur mag kruipen. We hebben keuringsartsen die u bijstaan tijdens de keuring en alles goed met u doornemen. We nemen daarbij altijd uitgebreid de tijd voor iedereen die wij keuren. Daarbij is het ook mogelijk om u in de avond te laten keuren door onze artsen. Zo willen wij het iedereen mogelijk maken om een keuringsarts in Rotterdam voor het rijbewijs te laten bezoeken.

Meer weten over onze keuringsarts in Rotterdam voor het rijbewijs?

U kunt altijd even contact met ons opnemen als u meer wilt weten over wat er bij ons allemaal mogelijk is. We nemen graag de verschillende stappen in het proces met u door, of helpen u bij het maken van een afspraak. Als u ouder bent dan 75 jaar is het noodzakelijk om elke vijf jaar een nieuwe keuring uit te laten voeren. Met een keuring door onze rijbewijskeuringsarts in Rotterdam laat u zien dat u nog wel degelijk een auto kunt besturen. Onze keuringsarts in Rotterdam voor het rijbewijs is een professional die voor een grondige keuring zorgt.

Vragen of afspraak inplannen?

Voor meer informatie, vragen of het inplannen van een afspraak kunt u contact opnemen met ons op 088 – 111 3456.

Of maak online een afspraak