Keuringsarts rijbewijs Rijswijk

Nauwkeurig.nl verzorgt medische rijbewijskeuringen voor 75+’ers. Onze keuringsartsen staan u volledig bij tijdens de keuring, ongeacht uw leeftijd en/of beperking. We nemen alle tijd voor u.

Op bezoek bij een keuringsarts voor uw rijbewijs in Rijswijk

U bent woonachtig in Rijswijk en zoekt een keuringsarts voor uw rijbewijs in Rijswijk? Dan raden wij u aan om contact op te nemen met Nauwkeurig.nl en een afspraak met ons te maken. We hebben geen praktijk in Rijswijk, maar wel bij u in de buurt. Zo staan er artsen klaar in onze praktijken in Den Haag en Rotterdam, maar ook in de andere praktijken die wij door heel Nederland hebben. Onze professionele rijbewijskeuringsarts voor Rijswijk neemt van tevoren grondig met u door wat er bij de keuring allemaal gaat gebeuren, zodat u uzelf op uw gemak voelt. De keuring wordt daarna op professionele wijze uitgevoerd.

U zoekt een keuringsarts in Rijswijk voor uw rijbewijs?

Een medische keuring voor uw rijbewijs kan om meerdere redenen verplicht zijn. Mensen die 75 jaar of ouder zijn moeten zichzelf eens in de vijf jaar laten testen. Hierbij wordt dan gekeken of u nog veilig aan het verkeer deel kunt nemen. Maar het kan ook nodig zijn om u om medische redenen te moeten laten keuren. Bijvoorbeeld als u hartproblemen heeft, of een aandoening aan de hersenen, of progressief zichtverlies. We hebben alle verschillende redenen elders op deze website voor u bij elkaar gezet. U kunt dan ook meer informatie doornemen over Nauwkeurig.nl, alsmede de manier waarop wij te werk gaan. Hier kunt u natuurlijk ook altijd contact over opnemen met ons.

Vandaag nog een afspraak maken bij de rijbewijskeuringsarts voor Rijswijk

Het is belangrijk om u grondig te laten keuren door een professionele arts. Onze artsen hebben veel ervaring met het uitvoeren van meerdere verschillende keuringen. We keuren bijvoorbeeld ook mensen voor hypotheken of levensverzekeringen, voeren sportkeuringen uit en kunnen ook aan de slag gaan met een adoptiekeuring. We zijn gespecialiseerd in alle soorten keuringen die u in het leven tegen kunt komen. Een grondig onderzoek door onze keuringsarts voor uw rijbewijs bij Rijswijk voeren wij uit voor 70 euro. U betaalt dan ook nog 39,30 euro voor de Gezondheidsverklaring van het CBR.

Vragen of afspraak inplannen?

Voor meer informatie, vragen of het inplannen van een afspraak kunt u contact opnemen met ons op 088 – 111 3456.

Of maak online een afspraak