Keuringsarts rijbewijs Nieuwegein

Nauwkeurig.nl verzorgt medische rijbewijskeuringen voor 75+’ers. Onze keuringsartsen staan u volledig bij tijdens de keuring, ongeacht uw leeftijd en/of beperking. We nemen alle tijd voor u.

De keuringsarts voor uw rijbewijs in Nieuwegein

Het is voor iedereen die 75 jaar of ouder is verplicht: u eens in de vijf jaar laten testen om te kijken of u uw rijbewijs mag houden. Bent u dan ook 75 jaar of ouder en wilt u gekeurd worden door professionele artsen die als geen ander weten waar allemaal op moet worden gelet? We raden u dan van harte aan om een kijkje te komen nemen bij Nauwkeurig.nl. Wij hebben door heel Nederland keuringsartsen klaar zitten die ervaren zijn als het op het keuren van mensen aankomt. We keuren daarbij niet alleen maar mensen van 75 jaar of ouder, maar bijvoorbeeld ook mensen die door een medische indicatie ook verplicht gekeurd moeten worden. Nauwkeurig.nl heeft een keuringsarts voor uw rijbewijs voor Nieuwegein voor u klaarstaan.

Wilt u een afspraak maken bij een rijbewijskeuringsarts voor Nieuwegein?

Een rijbewijskeuring moet uiteraard grondig worden uitgevoerd, door een professional die verstand van zaken heeft. Nauwkeurig.nl heeft deze professionals voor u klaarstaan. Wij zorgen ervoor dat u gekeurd wordt door een ervaren arts die weet waar allemaal op gelet moet worden bij een keuring. Artsen die daarbij ook garant staan voor een persoonlijke benadering. De keuringsarts bij Nieuwegein voor uw rijbewijs kijkt dan samen met u of u aan de verschillende voorwaarden voldoet die noodzakelijk zijn als u wilt blijven autorijden.

Wilt u meer weten over onze rijbewijskeuringsarts voor Nieuwegein?

Indien u meer wilt weten over Nauwkeurig.nl, onze arts en wat wij allemaal voor u kunnen betekenen, dan nodigen wij u van harte uit om een kijkje te nemen bij de informatie die wij elders op onze website hebben klaarstaan. Aan de hand hiervan bent u dan op de hoogte van de verschillende keuringen die wij verzorgen. Onze keuringsarts voor Nieuwegein uw rijbewijs bevoegdheid laten bekijken? Neem dan telefonisch contact met ons op om een afspraak met ons te maken. Ook ‘s avonds kunt u terecht bij een van onze artsen in uw regio.

Vragen of afspraak inplannen?

Voor meer informatie, vragen of het inplannen van een afspraak kunt u contact opnemen met ons op 088 – 111 3456.

Of maak online een afspraak