Keuringsarts rijbewijs Leiden

Nauwkeurig.nl verzorgt medische rijbewijskeuringen voor 75+’ers. Onze keuringsartsen staan u volledig bij tijdens de keuring, ongeacht uw leeftijd en/of beperking. We nemen alle tijd voor u.

Zoekt u een keuringsarts voor uw rijbewijs in Leiden?

Er zijn meerdere redenen te bedenken waarom een bezoek aan een keuringsarts voor uw rijbewijs in Leiden noodzakelijk is. Wellicht bent u 75 jaar of ouder. U bent dan wettelijk verplicht om uzelf eens in de vijf jaar te laten keuren. Maar er zijn ook allerlei medische indicaties die het noodzakelijk maken om u grondig te laten onderzoeken. Denk hierbij onder andere aan een hartkwaal, een aandoening aan uw hersenen of progressief zichtverlies. Het is dan belangrijk om u te laten onderzoeken door een ervaren arts die precies weet waar allemaal op moet worden gelet bij een onderzoek. U bent hiervoor bij de rijbewijskeuringsarts in Leiden van Nauwkeurig.nl aan het juiste adres.

De keuringsarts in Leiden voor uw rijbewijs

Nauwkeurig.nl is de specialist op het gebied van het uitvoeren van allerhande medische keuringen. Ook voor een keuring voor uw rijbewijs vindt u bij ons de gespecialiseerde vakmensen. We raden u dan ook aan om vandaag nog contact met ons op te nemen voor het maken van een afspraak. Onze rijbewijskeuringsarts in Leiden neemt dan de tijd voor u, zodat u zich helemaal op uw gemak voelt bij onze keuring. Alle onderdelen waar op moet worden gelet bij de keuring worden grondig nagekeken. Aan de hand van onze bevindingen zal het CBR dan een oordeel vellen of u van uw rijbewijs gebruik mag blijven maken.

Meer weten over ons werk als keuringsarts in Leiden voor uw rijbewijs?

We hebben elders op deze website uitgebreide informatie voor u klaarstaan over ons werk als keuringsartsen. Neem deze dan ook eens grondig door als u meer wilt weten over wat u van ons kunt verwachten. We vinden het belangrijk om al onze klanten zo goed mogelijk te helpen. We staan niet alleen klaar om bij u een goede keuring uit te voeren, maar ook om u bij het hele proces van aanvragen van de verlenging van uw rijbewijs bij te staan. Zo weet u zeker dat de keuring professioneel en goed wordt uitgevoerd.

Vragen of afspraak inplannen?

Voor meer informatie, vragen of het inplannen van een afspraak kunt u contact opnemen met ons op 088 – 111 3456.

Of maak online een afspraak