Keuringsarts rijbewijs Haarlem

Nauwkeurig.nl verzorgt medische rijbewijskeuringen voor 75+’ers. Onze keuringsartsen staan u volledig bij tijdens de keuring, ongeacht uw leeftijd en/of beperking. We nemen alle tijd voor u.

Een keuringsarts voor een rijbewijs in Haarlem bezoeken

Voor mensen die 75 jaar of ouder zijn is het een proces dat zich elke vijf jaar herhaalt: een keuring om te zien of deze mensen nog capabel genoeg zijn om zich achter het stuur van een auto op de weg te begeven. Maar dit is een proces dat ook verplicht is voor mensen die bijvoorbeeld hartaandoeningen hebben, die een aandoening aan de hersens hebben of bij wie het zich gestaag achteruit gaat. Het is dan belangrijk om een professionele, ervaren keuringsarts voor uw rijbewijs in Haarlem te zoeken, indien u in deze plaats of hier in de buurt woont. U bent dan bij de artsen van Nauwkeurig.nl aan het juiste adres.

De rijbewijskeuringsarts voor Haarlem en omstreken

Op een eenvoudig te bereiken locatie in Haarlem vindt u de praktijk van onze keuringsarts in uw stad. U vindt hier ervaring en een persoonlijke aanpak, zodat de keuring snel en zonder problemen uitgevoerd kan worden. Als u uzelf wilt laten keuren, dan is het belangrijk dat u eerst een Gezondheidsverklaring aanvraagt. Deze vraagt u aan bij het CBR, dat ook zorgt voor de eventuele goedkeuring van de verlenging van uw rijbewijs. Als u deze verklaring heeft kunt u bij ons langskomen, waarna wij voor slechts 70 euro de medische keuring uitvoeren.

Meer weten over de keuringsarts in Haarlem voor uw rijbewijs

Als rijbewijskeuringsarts in Haarlem hebben we door de jaren heen al vele mensen gekeurd. Mensen die om vele verschillende redenen gekeurd moesten worden. Voor ons is de reden nooit een probleem, we keuren iedereen die zijn rijbewijs graag wil laten verlengen, maar hiervoor niet zomaar naar het stadhuis kan lopen. Wilt u meer weten over ons werk als keuringsarts voor uw rijbewijs in Haarlem? Neem dan vandaag nog contact met ons op om uw vragen aan ons te stellen. We helpen u graag verder en kunnen ook meteen een afspraak met u maken. Eventueel is het bij ons ook mogelijk om in de avonduren langs te komen voor een onderzoek.

Vragen of afspraak inplannen?

Voor meer informatie, vragen of het inplannen van een afspraak kunt u contact opnemen met ons op 088 – 111 3456.

Of maak online een afspraak