Keuringsarts rijbewijs Doetinchem

Nauwkeurig.nl verzorgt medische rijbewijskeuringen voor 75+’ers. Onze keuringsartsen staan u volledig bij tijdens de keuring, ongeacht uw leeftijd en/of beperking. We nemen alle tijd voor u.

De keuringsarts voor uw rijbewijs in Doetinchem

Bent u op zoek naar een keuringsarts voor een rijbewijs in Doetinchem? Moet u uzelf medisch laten keuren voordat u weer achter het stuur van een auto mag stappen? Maak dan vandaag nog een afspraak met Nauwkeurig.nl. Wij hebben door heel Nederland een team aan keuringsartsen voor u klaarstaan die u grondig zullen testen. Ook in Doetinchem hebben we specialisten in dienst die graag met u aan de slag gaan voor uw keuring. Of het hier nu gaat om een test voor mensen die 75 jaar of ouder zijn, of mensen die een bepaalde medische indicatie hebben, wij weten precies waar we allemaal op moeten letten.

Zoekt u een rijbewijskeuringsarts in Doetinchem?

Wanneer u de leeftijd van 75 jaar bent gepasseerd, bent u verplicht om u te laten keuren voor u uw rijbewijs weer mag verlengen. Er is namelijk een Gezondheidsverklaring nodig voordat uw rijbewijs met vijf jaar wordt verlengd. Hierna bent u verplicht om elke vijf jaar weer een keuring uit te laten voeren. Maar het kan ook zijn dat u een medische aandoening heeft waardoor u een keuring aan moet vragen. Denk bijvoorbeeld aan een aandoening aan het hart of de bloedsomloop, aan de hersenen of het zenuwstelsel, een progressieve gezichtsaandoening, autisme of verslaving. Wij kunnen als keuringsarts voor Doetinchem een rijbewijs keuring voor u mogelijk maken.

Maak een afspraak met de rijbewijskeuringsarts in Doetinchem

Bij Nauwkeurig.nl staan we klaar om een grondige keuring uit te voeren. We hebben hier ruim 15 jaar ervaring mee en zetten deze ervaring graag ook in voor u. Wij bieden u een keuring aan die slechts 65 euro kost (inclusief BTW) en waarmee u snel zeker weet of u kunt blijven autorijden. Wij verzorgen daarnaast het papierwerk voor u en geven u de persoonlijke aandacht die eraan bijdraagt dat onze keuringen zo aangenaam mogelijk zijn. Het is bij onze keuringsarts voor uw rijbewijs in Doetinchem daarbij ook mogelijk om deze keuring in de avonduren uit te laten voeren. Maak dan ook vandaag nog een afspraak met onze keuringsarts in Doetinchem voor uw rijbewijs.

Vragen of afspraak inplannen?

Voor meer informatie, vragen of het inplannen van een afspraak kunt u contact opnemen met ons op 088 – 111 3456.

Of maak online een afspraak