Keuringsarts rijbewijs Den Haag

Nauwkeurig.nl verzorgt medische rijbewijskeuringen voor 75+’ers. Onze keuringsartsen staan u volledig bij tijdens de keuring, ongeacht uw leeftijd en/of beperking. We nemen alle tijd voor u.

Een keuringsarts voor een rijbewijs in Den Haag

Bent u woonachtig in Den Haag en wilt u uzelf laten keuren voor uw rijbewijs? Dan raden wij u aan om een afspraak te maken bij Nauwkeurig.nl. Wij hebben door heel Nederland ervaren, professionele artsen klaarstaan die een grondige keuring bij u kunnen uitvoeren. We hebben ook een keuringsarts voor uw rijbewijs in Den Haag. Bij onze praktijk in uw stad wordt u op een persoonlijke manier geholpen. Een gezondheidskeuring kan toch spannend zijn, maar wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u uzelf op uw gemak voelt.

Een afspraak maken bij de rijbewijskeuringsarts in Den Haag

Maak vandaag nog een afspraak bij onze keuringsarts in Den Haag voor uw rijbewijs. U moet een dergelijke keuring uit laten voeren als u 75 jaar of ouder bent, of wanneer u een medische indicatie heeft. In het eerste geval bent u wettelijk verplicht om eens in de vijf jaar terug te komen voor een keuring, zodat bekeken kan worden of u nog veilig aan het verkeer deel kunt nemen. Een keuring om een medische indicatie is nodig als u bijvoorbeeld een aandoening heeft aan uw hersenen of aan uw hart, of als u last heeft van progressief zichtverlies. Als u bij ons een keuring wilt laten uitvoeren, dan moet u hier om te beginnen een Gezondheidsverklaring voor aanvragen bij het CBR. Aan de hand hiervan gaan wij dan met de keuring aan de slag.

Meer weten over Nauwkeurig.nl?

U zoekt een keuringsarts voor uw rijbewijs in Den Haag? Bij Nauwkeurig.nl vindt u professionals met een schat aan ervaring. We willen het iedereen mogelijk maken om zich laagdrempelig te laten keuren, tegen een laag tarief. Bij ons betaalt u hier slechts 65 euro voor. Meer weten over ons bedrijf, onze artsen of onze keuringen? U kunt altijd contact met ons opnemen om uw vragen aan ons te stellen. We kunnen dan gelijk een afspraak met u maken voor een van onze keuringen. Bij Nauwkeurig.nl bent u altijd aan het juiste adres voor een keuring, door een rijbewijskeuringsarts voor Den Haag, die wettelijk goedgekeurd is.

Vragen of afspraak inplannen?

Voor meer informatie, vragen of het inplannen van een afspraak kunt u contact opnemen met ons op 088 – 111 3456.

Of maak online een afspraak