Keuringsarts rijbewijs Bilthoven

Nauwkeurig.nl verzorgt medische rijbewijskeuringen voor 75+’ers. Onze keuringsartsen staan u volledig bij tijdens de keuring, ongeacht uw leeftijd en/of beperking. We nemen alle tijd voor u.

De keuringsarts voor uw rijbewijs voor Bilthoven

Bij Nauwkeurig bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een goede keuringsarts voor uw rijbewijs in Bilthoven. We zijn weliswaar niet gevestigd in uw woonplaats, maar wel bij u in de regio. U mag bij ons rekenen op een goede keuring, waarbij we de tijd nemen voor u en ervoor zorgen dat u exact weet of u nog achter het stuur van een auto plaats kunt nemen of niet. Meer weten hierover? Neem dan contact met ons op om uw vragen aan ons te stellen over ons werk als rijbewijskeuringsarts voor Bilthoven en omstreken. U kunt dan ook meteen een afspraak met ons maken.

Een afspraak maken bij de keuringsarts voor Bilthoven voor uw rijbewijs

Er zijn meerdere redenen te bedenken waarom u een keuring moet ondergaan voor uw rijbewijs. Een van de redenen is dat u de 75 jaar bent gepasseerd. Het is dan wettelijk verplicht om uzelf elke vijf jaar te laten keuren. Dit doet u eenvoudig bij ons. Maar u bent ook verplicht om u te laten keuren als u een medische indicatie heeft. Bent u nog in staat om een auto te blijven besturen? Wij bekijken dit graag voor u. We nemen hierbij altijd de tijd voor de mensen die bij ons langskomen. We beantwoorden daarbij ook altijd alle vragen die u maar kunt hebben, zodat u uzelf geen zorgen hoeft te maken over wat er bij de keuring gebeurt.

Meer weten over ons werk als keuringsarts voor Bilthoven?

Indien u meer wilt weten over wat wij als rijbewijskeuringsarts voor Bilthoven en omliggende plaatsen allemaal kunnen betekenen, dan kunt u hier altijd even contact over opnemen met ons. We beantwoorden graag alle vragen die u hierover maar kunt hebben. U kunt ook meteen een afspraak maken voor een keuring. Onze keuringen duren nooit langer dan 15 minuten. Na afloop van de keuring geven wij alle informatie door aan het CBR, dat hierna een beslissing neemt. Dit krijgt u dan ook snel te horen.

Vragen of afspraak inplannen?

Voor meer informatie, vragen of het inplannen van een afspraak kunt u contact opnemen met ons op 088 – 111 3456.

Of maak online een afspraak