Keuringsarts rijbewijs Barendrecht

Nauwkeurig.nl verzorgt medische rijbewijskeuringen voor 75+’ers. Onze keuringsartsen staan u volledig bij tijdens de keuring, ongeacht uw leeftijd en/of beperking. We nemen alle tijd voor u.

De keuringsarts voor uw rijbewijs in Barendrecht

Is het (weer) tijd om u te laten keuren voor uw rijbewijs? Wellicht bent u 75 of jaar of ouder, waarbij het wettelijk verplicht is om u te laten keuren. Maar het kan natuurlijk ook dat u een medische indicatie heeft waardoor het verplicht is om u te laten keuren voor uw rijbewijs. Als u een keuringsarts voor uw rijbewijs in Barendrecht zoekt, dan raden wij u aan om een kijkje te komen nemen bij Nauwkeurig.nl. Wij hebben op meerdere locaties door heel Nederland artsen klaarzitten die voor u een keuring uit kunnen voeren. We hebben onder andere praktijken in Rotterdam en Den Haag.

Zoekt u een rijbewijskeuringsarts bij Barendrecht in de omgeving?

We staan klaar om u te helpen met onze professionele keuring. Hiervoor moet u om te beginnen wel een Gezondheidsverklaring aanvragen bij het CBR. Dit is een formulier dat wij bij onze keuring voor u gaan invullen. Op de verklaring staan alle onderdelen van de keuring die moeten worden uitgevoerd. Het gaat hier om onderdelen van uw gezondheid, die helemaal in orde moeten zijn om uw rijbewijs te mogen verlengen. Na afloop van de keuring zal onze keuringsarts voor Barendrecht voor uw rijbewijs de informatie weer doorsturen naar het CBR. U hoort dan snel of u officieel uw rijbewijs weer mag verlengen of niet. In dit laatste geval kunnen extra tests nodig zijn bij specialisten. We helpen u hier graag bij om dit te regelen.

Meer weten over onze keuringsarts voor uw rijbewijs bij Barendrecht in de buurt?

Als u een rijbewijskeuringsarts bij Barendrecht zoekt, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u hier van tevoren nog vragen over? Neem dan contact met ons op om deze aan ons te stellen. U kunt dan ook gelijk een afspraak met ons maken voor de keuring in kwestie. We hebben elders op deze website ook meer informatie staan over het werk van onze keuringsarts bij Barendrecht voor uw rijbewijs. Zo bent u helemaal op de hoogte van de persoonlijke, professionele aanpak waar onze mensen garant voor staan.

Vragen of afspraak inplannen?

Voor meer informatie, vragen of het inplannen van een afspraak kunt u contact opnemen met ons op 088 – 111 3456.

Of maak online een afspraak