Keuringsarts rijbewijs Arnhem

Nauwkeurig.nl verzorgt medische rijbewijskeuringen voor 75+’ers. Onze keuringsartsen staan u volledig bij tijdens de keuring, ongeacht uw leeftijd en/of beperking. We nemen alle tijd voor u.

Een keuringsarts voor uw rijbewijs in Arnhem

Mensen die de 75 jaar in leeftijd zijn gepasseerd, moeten zich officieel elke vijf jaar laten keuren als ze hun rijbewijs willen behouden. Bij een dergelijke keuring wordt grondig gekeken of het nog veilig is voor deze mensen om achter het stuur van een auto te kruipen. Deze keuring wordt ook uitgevoerd bij mensen die om een andere reden problemen kunnen ondervinden bij het autorijden. Dit zijn mensen die een medische indicatie hebben door bijvoorbeeld hartproblemen, mentale problemen of problemen met het zicht hebben. Zoekt u een keuringsarts voor uw rijbewijs in Arnhem? Dan bent u bij Nauwkeurig.nl aan het juiste adres.

De rijbewijskeuringsarts voor Arnhem

Nauwkeurig.nl is een netwerk aan keuringsartsen die door heel Nederland gevestigd zijn. Bij ons mag u rekenen op jarenlange ervaring en een diepgaande kennis. Onze keuringsarts voor een rijbewijs in Arnhem weet als geen ander wat er allemaal bij komt kijken om een keuring uit te voeren. We zijn niet alleen op de hoogte hoe dit uitgevoerd moet worden, maar ook hoe wij ervoor zorgen dat u uzelf zoveel mogelijk op uw gemak voelt. Meer weten over de mogelijkheden die u bij ons heeft, of gelijk een afspraak maken? Dan neemt u gewoon even contact met ons op om uw vragen aan ons te stellen.

Zoekt u een rijbewijskeuringsarts in Arnhem?

Nauwkeurig.nl is onder andere gevestigd in Amsterdam, Rotterdam, Haarlem, Leiden en Den Haag. Ook in Arnhem hebben wij een praktijk waar u terecht kunt voor een professionele keuring. U heeft hierbij de mogelijkheid om overdag of in de avonduren langs te komen. We overleggen graag met u welk tijdstip u het beste uitkomt. Let er op dat u voor het maken van een afspraak eerst een Gezondheidsverklaring bij het CBR aan moet vragen. U kunt hier altijd even contact over opnemen met ons als u vragen mocht hebben. Na het ontvangen van de verklaring kunt u bij ons terecht voor de keuring.

Vragen of afspraak inplannen?

Voor meer informatie, vragen of het inplannen van een afspraak kunt u contact opnemen met ons op 088 – 111 3456.

Of maak online een afspraak