Keuringsarts rijbewijs Amstelveen

Nauwkeurig.nl verzorgt medische rijbewijskeuringen voor 75+’ers. Onze keuringsartsen staan u volledig bij tijdens de keuring, ongeacht uw leeftijd en/of beperking. We nemen alle tijd voor u.

De keuringsarts voor een rijbewijs in Amstelveen

Bent u op zoek naar een keuringsarts voor een rijbewijs in Amstelveen? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij Nauwkeurig. We hebben bij u in de regio keuringsartsen klaarstaan die graag bekijken of u achter het stuur van een auto plaats mag blijven nemen. Maak dan ook een afspraak met onze rijbewijskeuringsarts voor Amstelveen en omstreken, zodat u er zeker van bent dat u zonder problemen kunt blijven rijden. Er zijn meerdere gevallen waarin het laten keuren voor een rijbewijs verplicht is. Wij zorgen voor een accurate keuring waarbij u er op mag rekenen dat u een betrouwbare uitkomst krijgt.

Zoekt u een keuringsarts in Amstelveen voor uw rijbewijs?

We raden u aan om vandaag nog een afspraak met ons te maken als u meer wilt weten over wat er bij Nauwkeurig allemaal mogelijk is. Er zijn meerdere redenen te bedenken waarom u een keuringsarts voor uw rijbewijs in Amstelveen moet bezoeken. Zo bent u hiertoe verplicht als u 75 jaar oud bent en uw rijbewijs wilt verlengen. U moet dit dan elke vijf jaar doen, zodat duidelijk is of u nog over de vaardigheden beschikt om te blijven rijden. Er kunnen ook medische indicaties zijn waarom een keuring nodig is. Er zijn aandoeningen die het moeilijk maken om veilig de weg op te gaan achter het stuur van een auto. Wij bekijken of het in uw geval wel kan, of dat het beter is met autorijden te stoppen.

Meer weten over onze rijbewijskeuringsarts voor Amstelveen?

Indien u meer wilt weten over wat onze keuringsarts voor Amstelveen voor uw rijbewijs allemaal voor u kan betekenen, dan raden wij u aan om hiervoor gewoon even contact met ons op te nemen. We gaan dan graag samen met u bekijken wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Onze artsen zijn gespecialiseerd op het gebied van alles wat met medische keuringen te maken hebben. Daarnaast hebben wij ruim 15 jaar ervaring met het aanbieden van deze keuringen.

Vragen of afspraak inplannen?

Voor meer informatie, vragen of het inplannen van een afspraak kunt u contact opnemen met ons op 088 – 111 3456.

Of maak online een afspraak