Rijbewijskeuring Amsterdam

Nauwkeurig.nl verzorgt medische rijbewijskeuringen. Onze keuringsartsen staan u volledig bij tijdens de keuring, ongeacht uw leeftijd en/of beperking. We nemen alle tijd voor u.

Een rijbewijskeuring in Amsterdam

Bij Nauwkeurig begrijpen wij hoe belangrijk het is om snel en veilig de weg op te kunnen. U kunt bij één van onze locaties in Amsterdam door een keuringsarts beoordeeld worden zodat uw rijbewijs verlengd kan worden. Wij bieden u diensten aan die voldoen aan de eisen van het CBR. 

Een rijbewijskeuring is een vorm van een medische keuring, die vanaf een leeftijd van 75 verplicht is. De keuring wordt uitgevoerd door een arts die beoordeeld of u nog veilig deel kunt nemen aan het verkeer. Ook is het mogelijk om een keuring aan te vragen wanneer u jonger dan 75 jaar bent, als u twijfelt of u nog geschikt bent om te rijden. Mocht u 75 jaar of ouder zijn, dan bent u verplicht om u elke vijf jaar te laten keuren. 

Nauwkeurig heeft meer dan 15 jaar ervaring in de rijbewijskeuring, met professionele keuringsartsen die ervoor zorgen dat uw medische keuring snel en soepel verloopt. We hebben verschillende locaties in Amsterdam waar een medische keuring voor uw rijbewijs plaats kan vinden. 

Keuringsarts voor het CBR in Amsterdam

Zoekt u een keuringsarts aangesloten bij het CBR in Amsterdam? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Nauwkeurig is aangesloten bij ZorgDomein. Dit betekent dat alle formulieren rechtstreeks worden gestuurd naar het CBR. Hier hoeft u niks voor te doen. 

U moet een paar stappen doorlopen voordat uw rijbewijs verlengd wordt. U moet als eerst een gezondheidsverklaring invullen. Hierbij wordt er gevraagd of u bepaalde aandoeningen heeft die impact kunnen hebben op uw rijvermogen. Wanneer deze is goedgekeurd, kunt u bij ons een afspraak maken. 

Als u een keuringsverslag heeft, kunt u bij ons terecht voor de rijbewijskeuring. Hierbij verrichten we verschillende onderzoeken zoals lichamelijk onderzoek, urineonderzoek, bloeddruk meten en zichtvermogen. Na afloop wordt de informatie gestuurd naar het CBR.

Het CBR beoordeelt via een medisch adviseur of de rijbewijskeuring is goedgekeurd. Mocht dat zo zijn, ontvangt u schriftelijk een bericht hiervan. Het kan zo zijn dat de adviseur meer informatie wilt over uw gezondheid. In dat geval moet u nogmaals naar de arts. 

Keuringsarts voor uw rijbewijs in Amsterdam-Noord, Oost of Zuid

Nauwkeurig heeft drie verschillende locaties in Amsterdam. MC Waterlandplein (Fysio MCN) in Amsterdam-Noord, het Paramedisch Centrum Duivendrecht in Amsterdam-Oost en het Medisch Centrum Zwaansvliet in Amsterdam-Zuid.

Wilt u gebruik maken van een rijbewijskeuring in Amsterdam-Noord, Oost of Zuid? Dan kunt u via onze website een afspraak maken. Bij nauwkeurig bieden we een klantgerichte en professionele benadering voor uw rijbewijskeuring. We hebben een ervaren en professioneel team dat op een efficiënte maar grondige manier de keuringen voltooid. Onze ervaren artsen zijn bekend met de eisen van het CBR. We streven ernaar om de keuring efficiënt uit te voeren waardoor u snel weer klaar bent. Aangezien we meerdere locaties in Amsterdam hebben, kunt u de dichtstbijzijnde locatie kiezen waardoor u snel bij ons terecht kan. 

Mocht u vragen hebben of een afspraak willen maken, kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen. 

Vragen of afspraak inplannen?

Voor meer informatie, vragen of het inplannen van een afspraak kunt u contact opnemen met ons op 088 – 111 3456.

Of maak online een afspraak